Na voljo priljubljena igra Dragon Tail: Hunter World

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 31. 08. 2022 06:11:00, Kategorija: Igre

Promocijska vsebina
Na igričarskem sejmu Gamescom 2022 v Kölnu v Nemčiji, sta tehnološko podjetje Huawei in vodilni založnik iger 4399 oznanila, da je priljubljena mobilna RPG-igra Dragon Tail: Hunter World zdaj na voljo za prenos v trgovini AppGallery.

Na voljo priljubljena igra Dragon Tail: Hunter World
Igro, ki v Aziji velja za eno najbolj priljubljenih, AppGallery prinaša še na evropski trg, kitajski razvijalski studio 4399 pa s tem svojo ponudbo iger širi v tujino.

Igra Dragon Tail: Hunter World je v trgovini AppGallery na voljo v petih jezikih (angleščini, francoščini, nemščini, španščini in portugalščini) po vsej Evropi, spremlja pa jo ekskluzivna ponudba za uporabnike Huawei. Igro je nestrpno pričakovalo že na tisoče uporabnikov, saj je zabeležila številna prednaročila prek namenske strani v trgovini AppGallery.

Raziščite raznoliko deželo igre Dragon Tail: Hunter World
Z edinstvenim plemenskim svetom polnim bujnih gozdov in fantazijskih bitij za zbiranje, Dragon Tail: Hunter World vabi uporabnike AppGallery, da sklenejo pakt z zmaji in se podajo na povsem novo akcijsko pustolovščino.

Z različnimi razredi, med katerimi lahko izbirate, ki vključujejo močne bojevnike, lepe svečenike in zmuzljive tatove, lahko igralci izberejo svoj najljubši slog igranja in ugotovijo, katere strategije jim najbolj ustrezajo.

Igralci, ki se pridružijo igri, bodo posrkani v čarobni svet imenovan Star Island. Tega navdaja atraktivna pokrajina z osupljivimi gozdovi in veličastnimi gorami. Dom tako ljudem kot pisani druščini fantazijskih živali, vsebuje številne skrivnosti, ki jih lahko odkrijejo uporabniki medtem, ko razvijajo svojega junaka in njegovo druščino pomočnikov.

Igralci bodo razkrili skrivnost očetovega izginotja in njegovega odnosa do prerokbe Loyat, pr item pa se bodo na poti izjemno zabavali.

AppGallery – Izjemen izkušnja za navdušence nad igrami
Trgovina AppGallery, ki je izbrani partner številnih vodilnih razvijalcev iger, ponuja široko paleto žanrov iger – od akcijskih do arkadnih, ugankarskih, fantazijskih in še mnogo več – tako da se za vsakogar nekaj najde.

Na platformi je že na voljo nešteto naslovov od igričarskih legend, kot so 4399, Gameloft, Ubisoft, IGG in drugi, vključno z Asphalt 9: Legends, Might & Magic: Era of Chaos, Lords Mobile, Garena Free Fire in zdaj še Dragon Tail: Hunter World.

AppGallery, ki jo vsak dan obišče milijone uporabnikov, je v zadnjih 18 mesecih doživela neverjetno rast in se trdno uveljavila med tremi najboljšimi platformami za distribucijo aplikacij na svetu. Število aplikacij, ki jih je mogoče prenesti na pametne telefone HMS se je na medletni rani povečalo za impresivnih 147 %, trgovina pa se lahko zdaj pohvali z več kot 580 milijoni aktivnih mesečnih uporabnikov.

Z uporabniško izkušnjo na prvem mestu, je trgovina AppGallery tudi intuitivno enostavna za uporabo in prihaja z vrsto vrhunskih aplikacij in ponudb. Posledično si je platforma v letu 2021 prislužila kar 20-odstotno povečanje neto ocene zadovoljstva med uporabniki.

Razvijalski studio 4399 širi svoja krila
Kot vodilni razvijalec in založnik iger na Kitajskem ima studio 4399 največjo kitajsko spletno platformo za igre. S lansiranjem prve igre v trgovini AppGallery v Evropi  pa so naredili velik korak k svoji širitvi.

Poleg predstavitve igre Dragon Tail: Hunter World bo 4399 letos v Evropi lansiral še en velik naslov, in sicer priljubljeno strateško igro Era of Conquest.

Kevin Zeng, vodja trženja za tuje trge pri 4399, je ob tem povedal: »Po uspešnem lansiranju igre Dragon Tail: Hunter World v trgovini AppGallery, z veseljem sporočamo, da bomo v tem letu še naprej razvijali naše partnerstvo s platformo s strateško igro Era of Conquest, ki bo navdušila vse strategij.«

Velika uspešnica na Kitajskem, kjer je dosegla prvo mesto po številu prenosov, bo Era of Conquest kasneje letos doživela globalno premiero na Steamu, PC-ju, iOS-u in Androidu. Uporabniki AppGallery se lahko akciji pridružijo že predčasno s tem, da se pravočasno registrirajo na strežnik Early Bird.

Dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe, je ob tem dejal: »Vedno je veselje predstaviti RPG-igre, eno najbolj priljubljenih kategorij pri naših uporabnikih trgovine AppGallery. Še posebej takšne, kot je Dragon Tail: Hunter World, ki ima osupljivo grafično podobo, poglobljeno zgodbo in odlično zasnovo sistema napredovanja tako za glavnega junaka kot njegove zmaje. Kot platforma ostajamo zvesti zagotavljanju aplikacij, ki izpolnjujejo raznolike potrebe naših uporabnikov. Če pogledamo naprej za naslednjih 12 mesecev, imamo nekaj odličnih načrtov za še večjo razširitev naše ponudbe iger.«

Vstopite v povezan svet
Trgovina AppGallery je sicer dostopna na vseh telefonih in tablicah Huawei, med drugim nedano predstavljenih telefonih Mate Xs 2, Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90 ter tablici MatePad 10.4.

preberite še to

Igre
Gran Turismo 7 na PS VR2 je nekaj posebnega

Gran Turismo 7 na PS VR2 je nekaj posebnega

Dirkaške igre so v navidezni resničnosti izredno zanimive. In zdaj tudi vizualno dovršene&hellip...

Igre
Kako zmagati v Škarje, kamen, papir?

Kako zmagati v Škarje, kamen, papir?

Ste se kdaj igrali Škarje, kamen, papir oziroma Šan-ki-po, kot pravijo nekateri? Obstaja kak rec...

Zabava
Bodo pogovorni roboti nasledili iskalnike? Zagotovo...

Bodo pogovorni roboti nasledili iskalnike? Zagotovo...

Preizkusili smo ChatGPT, ki iskanje po internetu postavlja na povsem novo, bolj »domačo« raven.

Zabava
USB je tudi malo butast...

USB je tudi malo butast...

Kako to, da je priključek USB narejen tako, da ga ni mogoče obrniti? A ob nastanku niso razmišljali o t...

Zabava
Zvok iz steklenice

Zvok iz steklenice

Zvočnik, ki ga za boljši zvok navijete na – plastenko. Bravo!

Zabava
Signal »Na pomoč!«

Signal »Na pomoč!«

Najstnico je rešila gesta, ki se je je naučila na TikToku.

Igre
Klasike za hladne dni

Klasike za hladne dni

Spletna stran, kjer lahko brezplačno igrate znane stare igre.

Igre
Peklenska strategija

Peklenska strategija

Solium Infernum bo nekakšna mešanica Dooma in Civilizacije z veliko mero dodane politike…

Serije
Matematična risanka

Matematična risanka

V risani seriji Futurama je mogoče najti zanimive matematične »pojave«.

Zabava
Kako velik naj bo televizor?

Kako velik naj bo televizor?

Kupujete nov televizor, pa ne veste, kako velikega? Tu je nekaj napotkov…

Igre
Najboljše križišče je...

Najboljše križišče je...

Nekdo je opravil simulacijo 35 različnih vrst križišč z namenom ugotavljanja pretočnosti. Vse skupaj je...

Zabava
Odlično načrtovana vrata

Odlično načrtovana vrata

Nekdo je na vrata WC-kabine namestil kar dva zapaha, pozabil pa...