Samsung Neo QLED in QLED

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 10. 02. 2021 06:00:00, Kategorija:

Promocijska vsebina
Vrhunska izkušnja igranja iger na Samsungovih televizorjih.

Samsung Neo QLED in QLED
Samsung s kombinacijo izjemnih inovacij in novih partnerstev ljubiteljem igranja iger nudi izjemno izkušnjo igranja na Neo QLED in QLED televizorjih, predstavljenih v letošnjem letu. Novi Neo QLED in QLED televizorji vključujejo številne priljubljene funkcije, ki so jih prej nudili zgolj Samsung igralni monitorji. 

»Uporabniki si želijo vrhunskih televizorjev, ki izboljšujejo igralne izkušnje - ne glede na to, ali igrajo na osebnem računalniku ali na konzoli,« je povedal Younghun Choi, izvršni podpredsednik poslovanja zaslonskih rešitev pri Samsung Electronics. »Zato smo nove Samsung Neo QLED in QLED televizorje še dodatno optimizirali za igranje iger in vključili številne nove funkcije. Vsi ljubitelji iger bodo lahko tako še bolj uživali v vrhunski izkušnji igranja.«

Samsung Neo QLED in QLED televizorji so odgovor na potrebe ljubiteljev igranja iger. Igralne konzole naslednje generacije zahtevajo zaslon z izjemno zmogljivostjo in visoko kakovostjo slike - novi Samsung Neo QLED in QLED televizorji nudijo prav to. Samsung QLED televizorji omogočajo igranje 4K iger pri 120 Hz stopnji osveževanja in zagotavljajo vrhunsko jasnost slike ter izjemne kontraste. Z zelo kratkim odzivnim časom, načinom za samodejno zmanjševanje zakasnitev, izjemno hitrostjo osveževanja in drugimi funkcijami za igranje iger dvigujejo uporabniško izkušnjo igranja na popolnoma novo raven.

Samsung Neo QLED in QLED televizorji nudijo tudi možnost izbire igralnega načina za dodatno optimizacijo igre s Samsung procesorjem, ki temelji na umetni inteligenci. Novi Samsung televizorji so tako popolna izbira za vse, ki uživajo v igranju iger na konzolah.

Dodatno, 127-centimetrski (50-palčni) QN90A in vsi drugi 139,7-centimetrski (55-palčni) modeli ter večji nudijo podporo AMD FreeSync Premium Pro tehnologiji. Tehnologija nudi uporabniške izkušnje HDR konzol ali igranja iger na računalnikih - zagotavlja namreč igranje iger brez zamud z izjemno HDR sliko.

Novi Neo QLED in QLED televizorji dopolnjujejo igralno izkušnjo s čistim, jasnim in poglobljenim zvokom. QLED televizor z zvokom, ki sledi predmetom, uporablja tehnologijo umetne inteligence za projiciranje zvoka po sobi v skladu s prikazom na zaslonu - tako boste natančno vedeli, kam se obrniti, ko boste zaslišali korake drugega igralca.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.

TOP 5 meseca