Vice City ne bo vedno enak

Avtor: Uredništvo, Objavljeno: 4. 07. 2021 08:20:00, Kategorija:

Tole bi lahko bilo zanimivo – Vice City se bo v GTA6 spreminjal z vsako novo snemljivo vsebino.

Vice City ne bo vedno enak
Najnovejše informacije o GTA6 pravijo, da igra še ne bo kmalu zunaj, kar za ljubitelje igre ni dobra novica. Marsikdo se je namrdnil tudi ob tem, da naj bi se igra spet dogajala v starem dobrem Vice Cityju, iz česar bi lahko sklepali, da Rockstar ni kaj dosti delal na  zemljevidu.

A obstajajo tudi dobre novice. Ko bo igra zunaj, naj bi dobila »spremenljiv zemljevid«. Torej nekaj podobnega kot smo vajeni v Fortnite in druščini, kjer se z vsako novo snemljivo vsebino ustrezno spremeni tudi zemljevid.  Pri tem naj ne bi šlo le za dodatke in nove dele mest glede na misijo oziroma nalogo, pač pa naj bi se sčasoma spreminjal tudi osnovni zemljevid v slogu letnih časov v Fortnite, le da bo tukaj šlo za druge »vplive«. Recimo kak komet, ki bo poškodoval del mesta, požar, ki bo uničil kakšno pomembno zgradbo in podobno.

Ideja vsekakor ni slaba, saj bo igri dala stalno spremenljivost in podaljšala njeno »aktualnost«, saj se je igralci ne bodo naveličali. In če se vsa ta leta GTA5 niso, potem bomo naslednika GTA6 dobili enkrat v poznih 2030-ih…

Vir: T3

TOP 5 meseca